Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 0,59 van 5 op basis van 93 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Pieter-Bas Haanstra, 18-11-2018 17:54
Ontzettend gastvrij ontvangen, prima kamers en uitgebreid ontbijt. Prachtige tuin
 - Geschreven door Caroline Zomer, 18-11-2018 17:52
Heel hartelijk ontvangen door vriendelijke mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn. Ook naar mijn dochter van 1,5 jaar die ook mee was. Het ontbijt was een lust voor het oog, ondanks dat wij de enige gasten waren. De locatie en de eigenaren straken zo veel rust uit, dat tijd er niet meer toe doet. Er heerlijk van genoten
 - Geschreven door Pieter-Bas Haanstra, 18-11-2018 11:49
Ontzettend gastvrij ontvangen, prima kamers en uitgebreid ontbijt. Prachtige tuin
 - Geschreven door R van de Graaf, 24-09-2018 19:36
Voor het derde jaar op rij hier verbleven en het was weer perfect. Wat een prachtig hotel, mooie ligging en prima verzorgin. een aanrader.
 - Geschreven door Jeltje Kok-Kromkamp, 18-08-2018 20:19
Het is aangenaam verpozen in dit hotel dat ooit een boerderij was die nb is verhuisd van Vlagtwedde naar Bourtange. Onze kamer was licht en schoon. Wij hebben vooral genoten van het heerlijke terras waar we tot laat in de avond konden zitten lezen onder het genot van drankjes geserveerd door de gastvrouw.
 - Geschreven door Hans, 07-08-2018 13:42
Prima verblijf gehad. Was slechts 1 nacht, maar het was net of we de eigenaren al lang kenden. Heel vriendelijk en belangstellend. Goede bedden en schone kamer. En een prima ontbijtje in de ochtend. Heerlijke tuin waar we door het mooie weer een biertje konden drinken en 's ochtends hebben ontbeten. Onze fietsen stonden veilig in de (open) schuur. Moest een band plakken en kon van Anky even wat thinner gebruiken. Echte aanrader als je in de buurt bent.
 - Geschreven door Wouter Fontein, 21-07-2018 17:05
Een prachtige ambiance; schitterend aangelegde tuin, planten, bloem.... een prachtig terras, een fantastisch hotel met twee zeer prettige eigenaren, een subliem ontbijt ... wat een heerlijk fietsweekend!!
 - Geschreven door roy & esmay, 07-07-2018 22:59
Tijdens onze fietsvakantie door Nederland spontaan op bezoek gegaan bij ome Aart en tante Anky. Wat leuk om jullie na zo'n tijd weer te ontmoeten! Fijn bijgekletst, lekker gegeten en heerlijk gelachen. Mooi ook om over jullie reisverhalen te horen. Fantastisch plekje hebben jullie toch gecreëerd. Lief dat we ons tentje bij jullie in de tuin mochten opzetten. Gesmuld van het heerlijk uitgebreid ontbijt. Dankjewel voor de warme ontvangst!
 - Geschreven door Wiep, Wilma, Marcel en Luus, 30-06-2018 17:01
.Hotel Bourtange . Heerljike plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De tuin is erg mooi en de omgeving heerlijk rustig. Aart en Ankie erg vriendelijke en gastvrije mensen ,die er alles aan doen om je verblijf aangenaam te maken .Heerlijk gevarieerd ontbijt ,. De kamers zijn schoon en de bedden slapen voortreffelijk. Dus een echte aanrader .
 - Geschreven door dolores en marjolein, 26-06-2018 11:54
Voor Westerwolde rijgt zijn we afgereisd naar het verre Groningen. We hebben drie nachten geslapen in Hotel Bourtange. Anky en Aart zijn allerhartelijkst. Het ontbijt overvloedig en gevarieerd met lekker fruit en voor mn vriendin groene zeewiersoep . De kamers zijn eenvoudig maar schoon en hebben alles wat je nodig hebt. Kortom top weekend!