Hypnose werkt snel

 

Hypnosewerktsnel.nl

Van welk probleem zou jij af willen?  Fysiek of mentaal ?      Online en on-live.

Hoe denk je dat het voelt als je al bereikt hebt wat je wild……alles wat je nu denkt kan gebeuren, omdat hypnotherapie heel  prettig is om te ervaren, tijdens de hypnose maak je nieuwe verbindingen die er voor zorgen dat jij de verandering maakt die jij wilt maken.

Hoe zou het voelen als je dat al bereikt zou hebben? Hoe ziet je leven er dan uit?  En wat ga je dan nog meer doen?

Hoe zou je dan denken over jezelf?

 Hoe kan dat nou dat je dat ene zo graag wil doen ,  je weet dat je de kennis en de energie hebt en het super leuk zou vinden en dat het een grote stap vooruit is in je leven en toch voelt het alsof iets je tegen houd. Je begint steeds meer te twijfelen , en je hoort in je hoofd weer dat eeuwige stemmetje van je Onbewuste jij ……… die sprinkhanen in je hoofd !!!

Zou je dat nou wel doen??  Wie zit er eigenlijk op mij te wachten?    Durf ik daar wel voor te gaan? Ben ik daar wel goed genoeg voor ?  De sprinkhanen vertrekken en laten jou achter met een naar  gevoel  in je lichaam. Hier kan je het bijna nooit van winnen en je geeft het weer op.

 Dit stemmetje is je Onbewuste. De taak voor het Onbewuste is goed op jou passen en nieuwe dingen die jij spannend vind, voelen ook een beetje als gevaar in je lichaam. Daarom al die negatieve gedachten….,  en die waren goed toen je nog kind was en nog niet de gevolgen zag van je acties die je toen deed. Zo heb je geleerd te zijn wie je nu bent .En jij bent prima want je springt echt niet gelijk in de sloot toch?

Alles wat je meemaakte als kind heeft dus zijn uitwerking in het Onbewuste  als gevoelens. Het Onbewuste is een mega computer en stuurt en regelt alles voor jou in je lichaam en kijkt door jouw ogen met alles mee. Het onbewuste onthoud ook alles. Maar generaliseert ook. Je kent dat wel drie keer bang voor een hond dan ben je nu altijd bang voor honden. Klaar !

Waarom ik me ben gaan verdiepen in Hypnotherapie? Omdat ik weet dat in het Onbewuste alles kan veranderen. Zo veel leed kan gewoon eenvoudig en snel worden opgelost ook na heel veel jaren. Zonder pillen en eindeloze sessies. Zowel psychische als mentale problemen die van vroeger zijn.

Dit is een heel rustige diepe ontspanning  die maakt dat het negatieve stemmetje een poosje stil is zodat het ,,werk’’ het therapeutisch verhaal, aan het Onbewuste kan worden verteld , waardoor de nieuwe weg gebaand word in je Onbewuste zodat jij je doel nu wel gaat bereiken.

Voor mij is de extra beloning dat ik heel blij ben aan het eind van elke sessie omdat de client blij is met het effect , de ontlading ook, dat is een zo’n mooi moment dat ik daarvan getuige mag zijn magisch.! En jou helemaal vooruit zie gaan op jouw gekozen pad.

Ik word er heel gelukkig van om met mijn kennis jou te helpen op weg naar je oplossing zoals jij het graag wil. Zo wil ik nog heel veel mensen op weg helpen op een mooier levenspad.

Mijn naam is Anky Baan ik werk online en live,  en je mag me mailen of appen op 06 25774292

info@hypnosewerktsnel.nl           Vlagtwedderstraat 10     Bourtange  9545TC