Yin Yoga facebook

Geweldige uitleg en ook ik spreek uit ervaring.
 
 
Genieten van elke situatie....
 
Mmmmmmmmmm lekker!!!!
 
Op donderdag 15 november en 6 december is er geen yogales in verband met mijn Studiedagen.
 
Tai Chi is voor mij de redding geweest om vliegensvlug uit mijn burn out te komen. Geeft je zoveel rust, kracht en evenwicht en heerlijk om dagelijks te doen.
 
Wat is het belangrijkste in ons leven?
 
Alles is mogelijk als je de kleine stapjes maar durft te nemen Kijk maar.....
 
Vandaag weer een les gegeven in de nieuwe Studio . Het voelt helemaal goed en ben er helemaal blij mee.
 
Geweldig toch, als je maar gewoon doet wat je leuk vindt
 
 
Op dinsdag 5 september om 10.00 uur en om 19.00 uur gaan we weer van start met de Yin Yoga lessen .Op donderdagavond 31 augustus is er dus nog wel de laatste les op donderdagavond 19.00 uur . Ik verheug me er weer op.
 
Tijdens de vakantie periode is er gewoon Yin Yoga les van 19.00 uur tot 20.15. op donderdag. Voor iedereen toegankelijk. Op 1 september beginnen we weer met de Yin Yogales op de vrijdagmorgen om 9.15 uur.
 
Ruim 15 jaar gleden heeft Tai Chi mij geholpen uit mijn burn-out te komen. Werkend en al , binnen 3 maanden was ik sterker dan ooit. Jammer dat wij dit ook niet gewoon op school leren....Wil jij het ook graag leren, geef je op en we kijken wanneer we gaan starten.